Over Kopterflug

De specialist voor industriële drone-inspecties

Waarom werken met Kopterflug?

Wij zijn pioniers op het gebied van industriële inspecties met drones. Als één van de eerste aanbieders in Europa voor de inspectie van kleine ruimten en moeilijk bereikbare plekken in industriële omgevingen, energiecentrales, schepen en infrastructuur, streven wij naar het verbeteren van de werkveiligheid, het verbeteren van inspecties en het reduceren van kosten. Onze achtergrond in de bemande luchtvaart stelt ons in staat om projecten systematisch en met een hoge mate van technische expertise uit te voeren. We hebben al voor tal van industrieën gewerkt en weten hoe we professioneel kunnen opereren in de sector.

Drone-inspectie als dienstverlening

Voor ons beginnen drone-inspecties met het plannen van het project. De inspectie zelf wordt strikt volgens de standaards die zijn afgeleid van de bemande luchtvaart, uitgevoerd. Na afloop worden de verkregen gegevens verwerkt en eventueel beschikbaar gesteld via onze Corporate Cloud als u dat wenst. Ook kunnen we helpen om de gegevens te koppelen aan uw onderhouds-software. We kunnen dan dezelfde objecten of infrastructuren op verzoek inspecteren en de gegevens op een volledig gemakkelijke en transparante manier ter beschikking stellen. Dit garandeert een voortdurende conditiebewaking.

Wie is Kopterflug?

Kopterflug is een team van mensen uit verschillende disciplines. Van bemande luchtvaart en modelvliegtuigen tot commerciële scheepvaart, softwareontwikkeling en gegevensverwerking. Wij zijn optimaal voorbereid om complexe inspecties te plannen en uit te voeren.

Op welke gebieden is Kopterflug actief?

Ons speciale gebied is de inspectie of conditiebewaking van technische infrastructuur met UAV's. Wij werken in de volgende gebieden: (zware) industrie, energieopwekking, onderhoudsmanagement en marine. Onze klanten zijn onder andere exploitanten van energiecentrales, exploitanten van grote industriële installaties en middelgrote ondernemingen.

Sluit Menu